Son dakika deprem haberleri merak edilen konular arasında yer alıyor. Deprem mi oldu? Son depremler nerede oldu? soruları, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından vatandaşlar daha temkinli davranıyor. 4 Eylül İzmir ve Kuşadası'nda gerçekleşen depremlerin ardından, 5 Eylül son depremler merak konusu oldu. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler Listesi...

kandilli-son-depremler

5 EYLÜL SON DEPREMLER

Son dakika depremler, sabah saatlerinde sarsıntı hisseden pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Yurdun birçok noktasında meydana gelen son depremler, internet üzerinden araştırılmaya devam ediliyor. Son depremleri bulunduğu bölgede, yakınında deprem olup olmadığını kontrol etmek isteyen vatandaşlar için Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan fay hattı hareketleri ile anlık olarak yaşanan depremlerin büyüklük, merkez üssü, derinlik ve konum bilgileri paylaşılıyor.

AFAD-deprem-l

AFAD verilerine göre Kahramanmaraş Nurhak'ta 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son depremler, Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Malatya ve çevresinde sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından hissedildiği belirtildi. 

Son Dakika Deprem Listeleri

6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinin ardından, en ufak sarsıntılar bile insanların daha temkinli davranmasına sebep oldu. 4 Eylül Pazartesi günü Ege Denizi'nde yaşanan depremlerin ardından 5 Eylül Salı (bugün) sabah saatlerinde sarsıntı hisseden vatandaşlar, son depremleri araştırıyor. Kandilli ve AFAD ise son deprem listelerini paylaşıyor. 

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER

AFAD SON DEPREMLER