Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Gökhan Akçay, sabah saatlerinde evinde eşi tarafından boğazı kesilmiş vaziyette ölü olarak bulundu. Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Adalet Mahallesi'ndeki bir binanın 5. katında meydana geldi.

denizli müdür yardımcısı2

EŞİ KANLAR İÇİNDE BULDU

41 yaşındaki Gökhan Akçay, Necla Ergün Analıoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu. Sabah saat 09.00 sıralarında eşi, Akçay'ı kanlar içerisinde yatağında ölü olarak buldu. İhbar üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

denizli müdür yardımcısı1 (2)

BOĞAZI KESİLMİŞ

Yapılan ilk incelemelerde, öğretmen Gökhan Akçay'ın boğazının bıçakla kesilmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladıktan sonra Akçay'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna gönderildi.

denizli müdür yardımcısı5

GENİŞ KAPSAMLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayın detaylarını aydınlatmak ve sorumluları tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.