Reha Muhtar ve Nilüfer'in henüz 4 aylıkken evlat edindiği kızı Ayşe Nazlı Yumlu, Deniz Uğur’un kendisini "çocuk kaçırma" ile suçlamasının ardından sessizliğini bozdu ve iddialara yanıt verdi.

AYŞE NAZLI YUMLU'DAN AÇIKLAMA

15 yaşındaki Poyraz'ın ardından, Ayşe Nazlı Yumlu da günler sonra sessizliğin bozdu ve kendisini "çocuk kaçırma" ile suçlayan Deniz Uğur'a yönelik açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşan Ayşe Nazlı sözlerine, "Günlerdir yazılanları ve çizilenleri Poyraz'la birlikte şaşkınlıkla izliyoruz. Kendi evinde oturan ve sadece babasını ziyarete giden bir çocuğun kaçırılması kadar saçma bir şey olamaz" diyerek giriş yaptı. Nazlı, "Poyraz, doğduğu günden beri beni ablası ve kardeşi olarak biliyor ve bu durum hep böyle kalacak. O da benim kardeşim ve ailem; kan bağı ya da soyadımız aynı olsun ya da olmasın. Kalbi kötü olan insanların bunu anlaması zaten imkansız. Ben daha 1 yaşındayken, Reha Muhtar benim babam olmak istemiş, ona 'Baba' dememi istemiş ve beni öz kızı gibi büyütmüştür. Ailemizle ilgili hiçbir şey bilmeyen insanların böyle zor günlerde ne beni ne de Poyraz'ı daha fazla üzmeye hakkı yoktur. Biraz empati ve saygı lütfen" dedi. 

"BABAMIN EVİNDE MUTLUYUM"

Tüm bu yaşananların ardından Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un çocukları Poyraz Muhtar, önceki gün açıklama yapmış ve şunları söylemişti: Annem benim kaçırıldığımı söylüyor. Ama ben kaçırılmadım ablamdan rica ettim beni babamın evine götür diye. Ve beni götürdü. Benim burada kedim, köpeğim var. Onlara bakmam gerekiyor. Cihan ağabey var komşumuz. Ablam var. Ben evdeyim. Ben burada mutluyum. Cihan ağabey ile oyun oynuyoruz, Beşiktaş maçları izliyoruz. Ben burada çok mutluyum. Başka yere gitmek istemiyorum.
 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu