Ekol TV muhabiri Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Deniz Akkaya'nın 16 yaşındaki kızı A.Ö. "suça sürüklenen çocuk" sıfatıyla ifade vermek üzere İstanbul Adliyesi'ne geldi. A.Ö.'nün annesini darbedip etmediğine ilişkin Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu tarafından ifadesinin alınacağı öğrenildi. 

NE OLMUŞTU?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda kızı Ayşe’nin, eski eşi ve çocuğunun babası Efe Önbilgin tarafından ihmal edildiğini belirten Akkaya şu ifadeleri kullandı:

“Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin."

Akkaya’nın paylaşımları bununla sınırsız kalmadı, ilerleyen saatlerde devam ederek kızının yine sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak kendisine ‘itibar suikastı’ yaptığını yazdı.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu