Demet Akbağ’ın kız kardeşi  sosyal medyada gündem oldu. Demet Akbağ’ın kız kardeşinin ismi nedir? Demet Akbağ’ın kız kardeşi kimdir? Demet Akbağ’ın kız kardeşi  nerede yaşıyor? Demet Akbağ’ın kız kardeşinin mesleği nedir? Demet Akbağ’ın kız kardeşi hakkında detaylar...

DEMET AKBAĞ'IN KIZ KARDEŞİ KİMDİR?

Denizli'de dünyaya gelen 62 yaşındaki Demet Akbağ, okulu bitirdikten sonra Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Tiyatrosu'nda amatör olarak başladığı oyunculuğu, daha sonra profesyonel olarak sürdürdü. Organize İşler', 'Hükümet Kadın', 'Eyyvah Eyvah', 'Vizontele', 'Akrep', 'Sandık Kokusu' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Demet Akbağ hakkındaki bir gerçek ise duyanları şaşkına çevirdi.İlk evliliğini 22 yaşında yapan ve boşansa da eski eşinin soyadını taşımaya devam eden Akbağ'ın kız kardeşinin kim olduğunu ilk kez duyanlar şaşıp kaldı.

DEMET AKBAĞ'IN KIZ KARDEŞİ OLDUĞU PEK BİLİNMİYOR

Akbağ'ın birçok televizyon programında yer alan ve sosyal medyada fenomene dönüşen kardeşini görenler "Kardeş olduğunuzu bilmiyordum" yorumunda bulundu. Demet Akbağ'ın kardeşinin ismi Sedef İybar'dır. İstanbul doğumludur. Oktay İybar ve Suzan İybar çiftinin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Sosyal medya hesabındaki açıklamada, "TV presenter & cooking consultant-Healthy & Delicious recipes.." yazmaktadır.