Ceren Akkuş / Ekran Haber - Özel Haber

Düzenli’ye dolunay öncesi instagram’ın tekrar açılmasını soruyoruz malum Merkür retrosunun tam da ortasında açıldı. Şöyle cevap veriyor; Retro başlamadan önce instagram kapandı ve retro sırasında açıldı. Bu da sosyal medyayla ilgili tekrar sorunların çıkabileceğini gösteriyor.

KOVA DOLUNAYI ÜLKE İÇİN FELAKET Mİ?

Bu dolunayın ekstra olumsuz etkileri bulunuyor. Türkiye’nin 8’inci evi kova sembolizmasında. Ve akrep burcu bir ülke olduğumuz için etkileniyoruz. Yani bu dolunayın etkilerini eylül sonuna kadar görebiliriz. Ülke açısından değerlendirildiğinde İsrail konusunda zıtlaşmaların olacağı bir dönem. Bu dolunay bizim dış ilişkilerimiz açısından zorlu etkileri barındırıyor. Ülke olarak riskli bir dönem. Öte yandan Türkiye’nin Suriye ile görüşme süreci var bu konuda da astrolog dolunay döneminde yapılan görüşmelerin olumlu olmayacağını belirtti. 

DOLUNAY BORSAYI DA VURACAK

Astrolog sadece dış ilişkilerimiz değil ekonomide de etkileri yoğun, borsada ciddi risklerin olduğu 14 ile 20 Ağustos arası çalkantılı bir durumun meydana geleceğini de söyledi. ABD açısından bakıldığında Trump’ın haritasında da yoğun etkiler mevcut ve bu da bizler için ciddi risk olacak diyor Nurgül Düzenli. 

KILIÇDAROĞLU CHP'YE İYİ GELMİYORDU

Ülkede çok tartışılan bir erken seçim durumu var. Peki Türkiye’nin doğum haritası buna müsait mi? Düzenli, ülke için bir erken seçim beklediğini söylerken muhalefet yönünde zaten Kılıçdaroğlu’nun haritasının CHP haritasıyla hep ters düştüğünün altını çiziyor. Ve Özgür Özel’in haritasının daha uygun olduğunu dile getirdi. İBB Başkanı İmamoğlu’nun da haritasının genel olarak olumlu etkileri olduğunu söyledi. 

YENİ BİR COVID Mİ GELİYOR?

19 Ağustos civarı sağlık konusunda da riskler artıyor. Eylül – Ekim ayı tutulmalarıyla birlikte 2025 yılında da salgın hastalıklar gündemimizde olabilir. Öte yandan yine çok tartışılan bir konu başıboş köpek sorunu da eylemleri protestoları beraberinde getirebilir. Çünkü kova dolunayı aynı zamanda kadın hakları, insan hakları, hayvan hakları gibi konuları ön plana çıkartıyor.

Editör: Mehmet Bayar