Cihan Kolivar vefat etti... Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Cihan Kolivar'ın hayatını kaybettiğini ailesi bildirdi. Cihan Kolivar, ekmek üreticisi olmasına rağmen ekmek tüketimi ile ilgili sert yorumları nedeniyle tepki çekmiş ve gözaltına alınmıştı. Kolivar'ın cenaze programı belli oldu. 

CİHAN KOLİVAR NEDEN ÖLDÜ?

Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Cihan Kolivar'ın siroza bağlı kalp krizi nedeniyle vefat ettiği bildirildi. Kolivar, daha önce de by-pass ameliyatı geçirmişti.

CİHAN KOLİVAR KAÇ YAŞINDAYDI?

Cihan Kolivar, vefat ettiği bugün 67 yaşındaydı...

CİHAN KOLİVAR KİMDİR?

Cihan Kolivar, 2 Ağustos 1957'de Rize ilinin Çayeli ilçesinde doğdu. İş hayatında fırıncılık ve ekmek üretimi sektörüne yöneldi. Daha sonra Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanlığı görevine seçildi. Muhtelif televizyon programlarında ekmeğin fiyatı ile alakalı yaptığı açıklamalarla bilinmektedir.

CİHAN KOLİVAR'IN CENAZE PROGRAMI

Peki Cihan Kolivar'ın cenazesi nereden, ne zaman kaldırılacak? Cihan Kolivar hangi mezarlıkta defnedilecek? Ailesi açıkladı... 

Ekmek Üreticileri Federasyonu Başkanı Cihan Kolivar'ın cenazesi bugün (4 Eylül, Çarşamba) ikindi namazını müteakiben Gaziosmanpaşa Merkez Camii'nden kaldırılacak ve Ayazağa Mezarlığı'na defnedilecek.

İSTANBUL'DA İKİNDİ NAMAZI SAAT KAÇTA? 

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın namaz vakitleri sitesine göre ikindi namazı İstanbul'da saat 16:46'da kılınacak.

EKRANHABER.COM

Editör: Emre Kulcanay