Ay Yapım imzalı, Hilal Saral’ın yönetmenliğinde 11 Eylül Çarşamba akşamı NOW’da izleyicilerle buluşacak ‘Leyla’ dizisinin başrolünde yer alan Cemre Baysel, dizide hayat verdiği ‘Leyla’ karakteriyle izleyicileri derinden etkilemeye geliyor.

LEYLA DİZİSİNİN KONUSU

Küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla, babasını da kaybetmesinin ardından üvey annesi Nur tarafından çöplüğe bırakılır.   Çocuk yaşta dağılan hayatı onu intikam hırsıyla büyüyen güçlü bir kadın yapar ve o gün geldiğinde Nur’un karşısına çıkar. Leyla’nın intikam arayışında aşkla sınanacağı duygusal yolculuğu, izleyicileri her bölüm biraz daha dizinin hikayesine kilitleyecek.

CEMRE BAYSEL: ÇOK İSTEDİM

Leyla karakterine can veren Cemre Baysel dizi ve karakteri üzerine duygularını “Kendi ayakları üzerinde duran, güçlü ve akıllı bir kadın olmasıydı aradığım. Leyla’nın hikayesini okuduğumda, onun intikam yolculuğu beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Ona nefes vermeyi bu yüzden çok istedim.” sözleriyle dile getirdi.

LEYLA DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Oyuncu kadrosunda Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant ile usta oyuncular Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt’u buluşturan ‘Leyla’ 11 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de NOW’da başlıyor!

CEMRE BAYSEL KİMDİR?

Cemre Baysel, 1999 tarihinde İzmir'de doğdu. Eğitimini Ege Üniversitesi'nde sanat alanını tamamladı. Televizyondaki ilk çıkışını 2014 yılında Yeşil Deniz dizisinde yardımcı bir rolle yapmıştır. Daha sonra 2017 yılında İsimsizler dizisinde bir süre yer almıştır. TRT 1 ‘de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Firuze karakterini canlandırmıştır. 2018-2019 yılları arasında Elimi Bırakma dizisindeki yardımcı rolüyle ön plana çıkmıştır. Ardından suç draması dizisi Ramo'da küçük bir rol üstlenmiştir. 2020 yılında Sol Yanım dizisinde rol almıştır. 2021 yılında ise romantik komedi dizisi Baht Oyununda Aytaç Şaşmaz ile birlikte başrolde yer almıştır. Cemre Baysel, 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde Yükselen Yıldız Ödülü’ne layık görülmüştür.

Editör: Haber Merkezi