CANSU DEMİRCİ KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

25 Nisan 1992 yılında İstanbul'da doğdu. 31 yaşındaki oyuncu, St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'ndan 2010 yılında mezun olmuştur. 2015 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. 2018 yılında, Almanya'da Bremen şehrinde Jacobs Üniversitesi yükseklisans eğitimini tamamlamıştır. Sihirli Annem adlı dizide konuk oyuncu olarak oyunculuğa başlayan Cansu Demirci Selena adlı dizide canlandırdığı Selin Aykar rolü ile geniş kitlelerce tanınmıştır.

cansu demirci 1

CANSU DEMİRCİ ÖLDÜ MÜ?

Selena dizisinde Nazlı karakterini canlandıran ve Cansu Demirci'nin eski rol arkadaşı olan Dilara Kurtulmuş, önemli bir açıklama yaparak Cansu Demirci'nin ölüm iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti. Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine ait olmayan videoların dolaşımda olduğunu ve konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu aktardı.

cansu demirci

CANSU DEMİRCİ ŞU AN NEREDE?

Cansu Demirci'nin hiçbir sosyal medya hesabı kullanmaması sebebiyle, birçok seveni ondan haber alınamıyordu. Sihirli Annem adlı dizide konuk oyuncu olarak oyunculuğa başlayan Cansu Demirci, Selena adlı dizide canlandırdığı Selin Aykar rolü ile geniş kitlelerce tanındı. Demirci daha sonra oyunculuğu bırakmıştır. Yıllardır yurt dışında yaşayan Selena'nın Selin'i Cansu Demirci üniversite eğitiminden sonra Türkiye'ye döndü.

cansu demirci 2