Cansu Canan Özgen ile Gündem Dışı her Pazar 23:30'da TV 100'de ekrana geliyordu. Cansu Canan Özgen'in yayın gün ve saati değişiyor, bundan sonra tarih araştırmacısı-yazar Yaşar Gürsoy editörlüğünde yeni bir kuşak programı sunacak. Medya haberlerinin doğru ve güvenilir adresi EKRAN HABER detayları paylaşıyor... 

CANSU CANAN ÖZGEN'İN YAYIN GÜN VE SAATİ DEĞİŞİYOR

Cansu Canan Özgen, TV 100'de sabah kuşağı sunucusu oluyor. Uzun süredir Habertürk ve TRT'de gece saatlerinde yayınlanan Gündem Dışı ile ekranda görmeye alıştığımız sunucu Cansu Canan Özgen bundan sonra sabah programı sunacak. 

YAŞAR GÜRSOY, TV 100'DE

Atatürk araştırmaları ve tarih kitapları ile de bilinen gazeteci-yazar Yaşar Gürsoy, TV 100'de başlıyor... Yaşar Gürsoy, kanalda Cansu Canan Özgen'in sunacağı sabah programının editörlüğünü yapacak.

Y A S A R T A R I H
Yaşar Gürsoy, yeni iş yerinde mesaiye başlama tarihini böyle duyurdu...

CANSU CANAN ÖZGEN VE YAŞAR GÜRSOY'UN SABAH PROGRAMI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Cansu Canan Özgen'in sunacağı ve Yaşar Gürsoy'un editörlüğünde hazırlanacak sabah programı, TV 100'de 30 Eylül 2024 Pazartesi sabahı başlayacak.

CANSU CANAN ÖZGEN KİMDİR?

23 Eylül 1989 İstanbul doğumlu olan Cansu Canan Özgen liseyi Bayrampaşa Anadolu Lisesinde okudu. İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun olan gazeteci staj döneminde beş hafta kömür madenine girip işçilerle yeraltında çalıştı. Kurucuları Can Gürzap ve Arsen Gürzapolan Dialog İletişim Spikerlik-Sunuculuk kursundan mezun olan Cansu Canan Özgen stajyer olarak gittiği Beşiktaş TV’de ekran önüne çıktı. Fanatik Beşiktaşlı olan Cansu Canan Özgen uzun süre BJK TV’ de çalıştı. 2012 yılında Habertürk’e gece spikeri arandığını duyan gazeteci, geceleri spikerlik yapıp sabah okula gitti. Öteki Gündem’in sunuculuğunu yapan Cansu Canan Özgen bu kanalla yollarını ayırdı. Gündem Dışı programıyla ekranlara gelmeye devam eden Cansu Canan Özgen eşi Talha Uğurluel’dir. Uzun bir süredir TV 100'de Cansu Canan Özgen ile Gündem Dışı programını sunan Özgen, 30 Eylül'de sabah programına başlıyor...

YAŞAR GÜRSOY KİMDİR?

Yaşar Gürsoy, 1968 Mayıs ayında İstanbul'da doğdu. Lise öğrenimini Şehremini Lisesi'nde tamamlamaya çalışırken, ikinci sınıfta Güneş Gazetesi'ndeki staj sonrasında (1984) muhabirliğe başladı. Gazetecilik mesleğini sırasıyla; Türkiye (1985), Hürriyet (1987), Günaydın (1991), Tempo Dergisi (1993), A Takımı, Kanal D (1998) ve BRT (2000)'de sürdürdü.
Faal yazı yaşamına Tempo Dergisi ve internethaber sitesinde hız verdi.“Yaz!” dediler yazdı. Sosyal Bilimler mezunu ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Yaşar Gürsoy, ATV Haber Merkezi'nde muhabirlik de yaptı. Gürsoy, 30 Eylül itibariyle TV 100'de program editörlüğü yapacak. 

EKRANHABER.COM

Editör: Haber Merkezi