Süper Lig 6. haftasında kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın kapanış karşılaşmasında Göztepe ile Bellona Kayserispor karşı karşıya geliyor. Göztepe evinde Bellona Kayserispor’u ağırlıyor.

Sporseverler Göztepe Bellona Kayserispor maçı şifresiz nasıl izlenir aramalarını yaparak soruların cevabını arıyor. Göztepe - Bellona Kayserispor maçı saat kaçta, ne zaman ve şifresiz nasıl izlenir? soruların tüm cevapları haberimizin detaylarında.

Ligde sıralamada 10. Sırada yer alan Göztepe geride bıraktığı mücadelelerinde sadece 6 puan toplayabildi. Son 4 maç grafiğine bakıldığında 3 beraberlik 1 galibiyet alan Göztepe’de iller pek yolunda gitmiyor denilebilir.

Kayserispor tarafına bakıldığında ise son 4 maçına bakıldığında 3 beraberlik 1 mağlubiyet aldığı görülüyor. Kayserispor da Göztepe karşısında 3 puan alarak kötü gidişata son vermek istiyor.

GÖZTEPE – BELLONA KAYSERİSPOR ŞİFRESİZ

Futbolseverlerin araştırdığı diğer bir konu ise Göztepe Bellona Kayserispor maçı şifresiz nasıl izlenir sorusu oldu. Şifresiz nasıl izlenir? İzleme linki gibi soruların cevap haberimizin devamında…

Göztepe Bellona Kayserispor mücadelesi Saat 20.00’de Gürsel Aksel Stadyum’unda oynanıyor. Mücadelede Ozan Ergün düdük çalışıyor.

Göztepe - Bellona Kayserispor şifresiz canlı bein Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Maçı şifresiz izlemek için bein sports aboneliği ya da üyeliği gerekiyor.

GÖZTEPE - BELLONA KAYSERİSPOR MUHTEMEL 11’LER

Göztepe: Lis, Taha, Heliton, Bokele, Nazım, Dennis, Solet, Djalma, Tjanic, Romulo, Juan.
Bellona Kayserispor: Onurcan, Ramazan, Kolovetsios, Attamah, Carole, Bourabia, Kartal, Cardoso, Boa Morte, Hasan Ali, Nazon.

Kaynak: ekolhaber.com.tr