Süper Lig’de derbi heyecanı geride kaldı. Ancak yeni maçlarla birlikte heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Gaziantep Futbol Kulübü sahasında Trabzonspor’u ağırlıyor. Futbolseverlerin arama motorlarında aradığı diğer bir konu ise Gaziantep – Trabzonspor şifresiz nasıl izlenir sorusu oldu. Gaziantep Tranzonspor maçı şifresiz nasıl izlenir detayı ise haberimizde mevcut.

Ligde kötü bir gidişata sahip olan Trabzonspor eski günlerine dönmek istiyor. 6. Hafta sonunda sadece 4 puan toplayabilen Trabzonspor ligde 14. Sırada yer alıyor. Son 4 maçında ise galibiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, konuk olduğu Gaziantep karşısında 3 puan alarak galibiyet yüzü görmek istiyor.

Ev sahibi takım Gaziantep’e baktığımızda ise ligin 17 sırasında yer alırken yalnızda 3 puanı bulunuyor. Son 4 maçında ise 1 galibiyet 3 mağlubiyet alan Gaziantep tıpkı rakibi gibi kötü gidişata dur demek istiyor.

GAZİANTEP – TRABZONSPOR ŞİFRESİZ MAÇ

Futbol tutkunlarının cevap aradığı bir diğer konu ise Gaziantep Trabzonspor maçı şifresiz nasıl izlenir sorusu oldu. Detayları ise haberimizin devamında.

GAZİANTEP-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Gaziantep Stadyum’unda saat 20.00’de başlayan mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetiyor.

Gaziantep Trabzonspor maçı bein sports ekranlarında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Maçı şifresiz izleyebilmek için bein sports 1 aboneliği ya da üyeliği olunması gerekiyor.

GAZİANTEP - TRABZONSPOR MUHTEMEL 11’LER

Gaziantep FK: Dioudis, Ertuğrul, Viyana, Saborit, Emre, Maxim, Ndiaye, Kozlowski, Okereke, Lungoyi, Kodro.

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Serdar, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Bardhi, Cihan, Nwakaeme, Banza. 

Kaynak: ekranhaber.com