Can Sinan Tekgündüz, geçirdiği karaciğeri ile ilgili rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kazanamayarak henüz 47 yaşındayken hayata veda etti. Ünlü senaristin vefatı, yakın arkadaşları Hamdi Alkan ve Ahu Sungur gibi isimleri de yasa boğdu. Sungur, "Konuşamıyorum" ifadelerini kullandı.

CAN SİNAN TEKGÜNDÜZ'Ü DOSTLARI UĞURLADI

İffet, Tatar Ramazan, Kanunsuz Topraklar, Zümrüdü Anka, İnsanlık Suçu, Seni Kimler Aldı, Güvercin, Azap Yolu, Dilek Taşı 
dizilerin senaryosunu kaleme alan Can Sinan Tekgündüz, hayatını kaybetti. Senarist, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Tekgündüzün cenazesi Yeni Ayazağa mezarlığı defnedildi. Cenazeye katılanlar arasında Hamdi Alkan, Cem Özer, Didem İnselel ve Selen Görgüzel gibi yakın arkadaşları vardı.

"YAZAMIYORUM, KONUŞAMIYORUM"

Tekgündüz'ün vefatı sanat camiasında da büyük bir üzüntüye neden oldu. Senaristin dostları da aldıkları acı haberler ile yıkıldı. Can Sinan Tekgündüz'ün ölüm haberini, Hamdi Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Oyuncu Ahu Sungur da üzüntüsünü "Can yazamıyorum, konuşamıyorum. Hıçkırıklar içinde ağlıyorum sadece. Çok üzgünüm inanamıyorum... Sevgili arkadaşım çok erken... Seni hep iyiliklerle anacağım" sözleriyle dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi