Çağla Şikel geçtiğimiz günlerde “Bambaşka Sohbetler” isimli bir programa katılarak hayatına dair itiraflarda bulundu. Şikel’in aile hayatından sağlığına kadar konuştuğu programda; oğlu Kuzey'in ergenlik dönemine dair yaptığı itiraf duyanları şaşırttı.

Çağla-3

"CİNNET GEÇİRDİM"

Çocuk yetiştirmenin özellikle de ergenlik dönemine geldiğinde zor bir hal alabildiğini söyleyen Şikel, "Cinnet geçirmedim mi? Tabii ki de geçiriyorum. Kapıları kırmadım mı? Kırmışımdır" diyen Şıkel, "Kapı kırdım, bir şey değişti mi? Asla değişmedi. Demek ki o kapıyı kırmak sadece benim elime zarar veriyor. Elimi de kırdım. Gerçekten öyle vurmuşum. Ne oldu? Çocuk orada bilgisayar oynamaya devam etti, ben gittim atel taktırdım" dedi.

“BİR ERGENLE İNATLAŞMA”

Ünlü manken olaya dair açıklamasına, "Baktım ki o el oraya vurulmayacak. 'Bir ergenle inatlaşma' demişlerdi, ondan beklediğin şey saygı ve değer. Alamayacaksın Çağla, uğraşma. O esnada olmayacak" diyerek devam etti.

Çağla2

“KENDİMİ PAMUKLARA SARACAĞIM”

Fit formuyla gözleri her an dikkat çeken Çağla Şikel, aşırı spor nedeniyle kalça ekleminde geri dönüşü olmayan sorununu “İyi bir örnek değilim. Kalça eklemini fazla kullanmamdan kaynaklı geri dönüşü olmayan bir eklem problemi yaşıyorum. Kalçalara fazla yüklenmek, aşırı squatlar yapmak, yıllarca yapmak, hiç durmak bilmemek... Hayat tarafından durduruldum.  Çok ağladım, kabul etme sürecim zor oldu. Bundan sonra kendimi pamuklara sarma dönemindeyim” sözleriyle anlattı.

Kaynak: haber merkezi