Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) sular ne zaman gelecek, BUSKİ su kesintisi ne zaman sona erecek? BUSKİ 15 Kasım Çarşamba günü Bursa'da 4 büyük ilçede su kesintisi yapacak. Su kesintilerinden Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İnegöl ilçeleri belirli saat aralığında etkilenecek. Peki Bursa’da bu ilçelerde sular ne zaman kesilecek, ne zaman gelecek, saat kaçta gelecek? İşte BUSKİ’nin 15 Kasım Çarşamba günü Bursa su kesinti saatleri...

Bursa su kesintisi yapılan yerlerin listesi yayımlandı. BUSKİ 15 Kasım Çarşamba günü Bursa'da su kesintisi yaşanacak ilçelerin listesini açıkladı. Su kesintileri Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde 15 Kasım Çarşamba günü belirli saat aralığında uygulanacak.

BURSA SU KESİNTİSİ 15 KASIM

Güncel Bursa su kesintileri için aşağıdaki Bursa Su Kesinti Listesi linkine tıklayarak bulunduğunuz ilçeyi seçmek suretiyle bölgenizde BUSKİ su kesintilerine ilişkin bilgi edinebilirsiniz.

BURSA SU KESİNTİ LİSTESİ >>>

BUSKİ’den yapılan açıklamada “BUSKİ Genel Müdürlüğümüz İşletmeler 1.Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Yıldırım İlçesi, Çelebi Mehmet Mahallesi 2. Vatansever Sokak , 2. Ceylan Sokak ve civarında 24.10.2023-19.11.2023 tarihleri arasinda 09:00 ile 18:00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır. Tedbirli olunması rica olunur.” denildi.

BUSKİ’nin bir diğer uyarısında ise şöyle denildi: B”USKİ Genel Müdürlüğümüz İşletmeler 1.Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi, Akpınar Mahallesi sınırları içerisinde kalan Sanayi Cadde, Kavaklı Cadde, Hakimiyet Cadde, 1. Acar Sokak,1. Akpınar Sokak ve civarında 15.11.2023 tarihinde 09:00-18:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Tedbirli olunması rica olunur.

ANKARA SİNCAN SU KESİNTİSİ

Öte yandan Ankara’nın Sincan ilçesinde yer alan bazı büyük mahallelerde de şebeke hattı arızası kaynaklı su kesintisi uygulanıyor. 14 Kasım gecesi yapılan arıza tespiti ile arızanın bulunduğu hatta müdahale eden ASKİ, çalışmaların beklenenden daha uzun süreceği bilgisini vererek, su kesintisinin Sincan ilçesine bağlı Gökçek Mahallesi, Törekent Mahallesi ve Mevlana Mahallesi’ni kapsadığı bildirildi.

ASKİ’nin abonelerine gönderdiği uyarı SMS’inde şöyle denildi:

“Sayın Abonemiz. Sincan ilçesi  Gökçek mahallesi Şehit Gökhan Uysal caddesi ile Çakmak caddesi köşesinde meydana gelen içme suyu şebeke hattındaki arıza nedeni ile 15.11.2023 Çarşamba günü saat 17:00'a kadar su kesintisi yapılmaktadır. Etkilenen Yerler: Gökçek mahallesi,Törekent mahallesi ve Mevlana mahallesi… Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.”

ASKİ’nin günlük faaliyet listesine ise aşağıdaki linkten ulaşılabiliyor:

ASKİ GÜNLÜK BAKIM ONARIM FAALİYETLERİ LİSTESİ >>>