Başrol oyuncuları arasında Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı 'Kuş Uçuşu'nun 2. Sezonunu kutlamak bir için ekip yemeği organize edildi.

birce-akalay-ibrahim-çelikkol-kuş-uçuşu-15-aralık-2023-

Kuş Uçuşu Ekip Yemeği

İlk sezonu ile büyük ilgi gören “Kuş Uçuşu”nun ikinci sezonu öncesi dizinin oyuncuları İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, İrem Sak, Miray Daner ve Şifanur Gül ekip yemeğinde buluştu.

birce-akalay-ibrahim-çelikkol-15-aralık-2023-1

Dizi oyuncularından İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, İrem Sak, Miray Daner ve Şifanur Gül, yemek öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı.

birce-akalay-ibrahim-çelikkol-15-aralık-2023-4

BİRCE AKALAY'DAN iLTİFAT, ÇELİKKOL'DAN ÖPÜCÜK

Geçmişte bir TV kanalında çalıştığını anlatan Birce Akalay’a muhabirler İbrahim Çelikkol’un dizide canlandırdığı yapımcı Kenan rolü ima edilerek "Bu kadar yakışıklı bir yapımcınız olmuş muydu?" diye sordu.

birce-akalay-ibrahim-çelikkol-15-aralık-2023-3

Birce Akalay ise sorulara şu şekilde cevap verdi: "O birazcık normalin dışında bir adam olduğu için genel olarak genel olarak çok bulunmuyor. O yüzden ne yapımcı, ne de başka bir sektörde çok karşılaşabileceğimi düşünmüyorum"

birce-akalay-ibrahim-çelikkol-15-aralık-2023-2

İbrahim Çelikkol ise Akalay'a duyduğu hayranlığını dile getirerek, "O benim en kıymetlim, en değerlim, hayatımın içinde de öyle" dedi ve Birce Akalay'a teşekkür etmek amacıyla omzunu öptü.

birce-akalay-ibrahim-çelikkol-15-aralık-2023-5

Editör: Nurseli Fırat