Bir Derdim Var dizisi, Kanal D ekranlarında yayına başlamıştı. Dizide genç ve çocukların ruhlarındaki sorunları çözmeye çalışan doktor ve hayatında olanlar ele alınıyor. Yönetmenliğini Burak Müjdeci'nin yürüttüğü Bir Derdim Var dizisi neden final yapıyor?  İşte detaylar...

BİR DERDİM VAR FİNAL Mİ? 

Kanal D ekranlarında yayımlanan Bir Derdim Var dizisinin biteceği öne sürülmüştü.  Dizinin başrollerinden Birce Akalay: ''Dizimiz yola çıktığımız ilk günden, ülkemizdeki hatırı sayılır travmalı çocuğun 'YALNIZLIĞINA', ailelerinin ise mahsur kaldığı 'KARANLIKLARA' el uzatabilmek heyecanıyla sarmıştı beni...Ulusal televizyonları ve sektörümüzü yönlendiren reyting sisteminde ne yazık ki karşılık bulamadı işimiz. Ancak kamuoyu her zaman değerlidir. Aldığımız tüm tepkiler, yorumlar ve alkışlarınız en büyük ödül ve motivasyon kaynağı oldu ve olacak son güne kadar şüpheniz olmasın. Bu anlamda, heyecanımızı ilk günden itibaren paylaşan ve bizi elinden geldiğince desteklemiş tüm dostlarıma ve sevenlerimize yürekten teşekkür ederim. Hayatımdaki en büyük iyi ki'lerimden biri oldu 'Bir Derdim Var'. Keşke daha uzun soluklu olabilseydi... Sevgiyle...'' ifadelerini kullandı. 

Bir Derdim Var 4

BİR DERDİM VAR NEDEN FİNAL YAPIYOR? 

Sina Koloğlu’nun, ‘Reyting ile ‘Bir Derdim Var’!’ başlıklı yazısında şunları yazdı:


"İddialı başladı…. Ekip, konusu ve müziği ile çok konuşuldu. Bizim ev ahalisi beğendi. Ve fakat ülke izleyicisi ‘Sevmedim’ dedi ve 6. bölümde final yapıyor. Peki neden olmadı? Şöyle bir yoklama çektim. Kanal tarafında, çocuklar ile hastalık durumunun izleyici nezdinde pek sempatik gelmemiş olabileceği yönünde görüşler olduğu öne sürülüyor. Yani psikolojik rahatsızlıkları olan çocuk halleri pek karşılık görmedi. Yapım tarafında ise yine kulağıma gelen, ‘fazla gerçek dertleri dillendirmiş olabiliriz. Yüzleşmek izleyicinin pek hoşuna gitmedi’ görüşü. Yapım tarafına çok sayıda övgü mesajı geldiği bilgisine de ulaştım. Galiba 'gençlerin derdi seyirciyi gerdi mi' demeliyiz! Kanal, dizinin arkasında biraz daha durabilseydi belki durum farklı olabilir miydi?

Bir Derdim Var 2

Birce Akalay ve Mert Fırat dizi sektörünün farklı işlere imza atan, seçici iki oyuncusu. Başka projelerde yine onları görmek isteriz. Bir Derdim Var klişelerin dışında bir proje olarak akıllarda kalacak."

BİR DERDİM VAR SON BÖLÜM İZLE