"Bingo boykot mu, İsrail malı mı" soruları vatandaşlar tarafından yoğun olarak aratılan konuların başında geliyor. Peki, Bingo İsrail malı mı, Türk malı mı? Bingo kimin, hangi ülkenin, nerenin malı?

BİNGO İSRAİL MALI MI?

Bingo, Türkiye'nin yerli bir markasıdır ve Türkiye'de üretilmektedir. 

Hayat Kimya‘nın bir markası olan ve 1987 yılında ev bakım ürünleriyle pazara giriş yapan Bingo, 30 yıldan uzun bir süredir temizlik ve hijyen alanında lider markalardan biri olmayı başardı. Yerli pazarların yanı sıra yurt dışında da pazar gücünü arttırdı, ürün yelpazesini genişleterek sektöründe pek çok yeniliğe öncülük yaptı. Bingo ürünleri hem evlerde, hem de ev dışı kullanım alanlarında en sık tercih edilen temizlik ve hijyen ürünleri arasında yer almakta.

bingo 2

Günümüzde Bingo Bingo markası günümüzde, temizlik ve hijyen alanında akla ilk gelen markalardan biri konumunda. “Bingo‘nun artısı temizlikten fazlası!” sloganıyla ürünlerinin hijyen konusundaki katkısını öne çıkartan Bingo, her ürüne bir artı değer katarak temizliğin ötesinde bir hijyen vaad etmekte.  Üstelik, son tüketici tarafında bu vaad önemli bir karşılık bulmakta. Öyle ki, Ipsos Hane Tüketim Paneli 2017 verilerine göre, deterjan kategorisinde tüketici sadakati en yüksek deterjan markası. 14 bin hanede gerçekleştirilen araştırmanın verilerine göre, sıvı ve toz deterjan dahil olmak üzere çamaşır deterjanı kategorisinde tüketicilerin en sadık olduğu marka.