New York’ta katıldığı etkinlikte görüntülenen Beyonce​, Glamour Yılın Kadınları Ödülleri törenine yeni imajıyla damga vurdu. 43 yaşındaki Beyonce, 70 yaşındaki annesi Tina Knowles ile beraber ödül törenine katıldı. Sarışın olan Beyonce hayranları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. 

545631

BEYONCE SAÇLARINI KESTİRDİ, SARIŞIN OLDU 

Times Meydanı'nda bir otelde düzenlenen etkinlikte sarı kazağı ile dikkat çeken Beyonce, yeni imajıyla ilk kez objektiflere poz verdi. Ellerinde sarı tülden eldivenleri ve platin sarısı saçlarıyla eleştiri yağmuruna tutulan Beyonce, hakkında çıkan suçlamalar hakkında ise konuşmadı. 

MARILYN MONROE'YA BENZETİLDİ

Platin sarısı saçlarıyla Marilyn Monroe'ya benzetilen Beyonce'ye hayranlarından mesaj yağdı. Yeni tarzı hiç beğenilmeyen Beyonce'ye "Eski haline dön" tarzında yorumlar yağdı. 

Ekran Görüntüsü 2024 10 09 122850

SKANDAL SUÇ LİSTESİNDE ADI GEÇMİŞTİ

'Puff Diddy' diye bilinen ya da sadece 'Diddy' olarak anılan dünyaca ünlü rap şarkıcısı Sean Combs'un seks ticareti, küçük çocukları istismar etme, şantaj yapma gibi bir yığın iddiayı içeren skandal suç listesinde Beyonce'nin de adı geçmişti.

SES KAYDI SIZDIRILMIŞTI

Beyonce'nin de yer aldığı iddia edilen sızdırılmış bir ses kaydı, onun seks ticareti suçlamaları arasında Diddy ile olan bağları konusunda hararetli bir tartışmaya yol açmıştı.

Ekran Görüntüsü 2024 10 09 122313

Ses kaydında Beyonce'ye ait olduğuna inanılan bir ses, Diddy'nin kötü şöhretli partilerine katıldığını itiraf ediyor, ancak iddia edilen seks suçları hakkında herhangi bir bilgisi olduğunu reddediyordu.

ÜNLÜ ÇİFTE TEPKİ YAĞMIŞTI

Beyonce ve eşi Jay-Z'nin, Diddy'nin büyük organizasyonlarına katıldıkları bilinirken, Sean Diddy'nin işlediği suçlara ortak olduklarının düşünülmesi, ünlü çifte tepki yağmasına neden olmuştu.

Ekran Görüntüsü 2024 10 09 122330

ETKİLENMEDİ YORUMU

Beyonce'nin etkinlikteki pozitif görüntüsü, ortaya atılan iddialardan ve tepkilerden etkilenmediği şeklinde yorumlandı.

Editör: Ceyda Taylan