Gazeteci Barış Yarkadaş, Narin Güran soruşturmasının seyrini değiştirebilecek detaylar paylaştı. TV 100 yorumcusu, gazeteci Barış Yarkadaş, köydeki soyadı detayı ve adli tıp raporundaki 'cesedin suda kalma süresi'ne ise ayrıca dikkat çekerek "soruşturmanın seyri nasıl değişir?" diye sordu. İşte video ile o bilgiler...

BARIŞ YARKADAŞ: "80 HANELİK KÖYDE 60 HANE..."

Gazeteci-yazar Barış Yarkadaş, Narin'in köyüyle ilgili önemli ilk detayı, "80 hanelik bir köyde 60 hane Güran soyadını taşıyor. Doğal olarak burada bir sosyal etki denilen kavramla susmuş. Bence herkes ilk günden beri gerçeği biliyordu" diyerek açıkladı. Yarkadaş, köyde yapılan gözaltılar ile bu suskunlukta çözülmeler olacağı öngörüsünü dile getirdi.

"CESET EN FAZLA 1-1.5 GÜN SUDA KALMIŞ"

Narin Güran'ın adli tıp raporundan o detayın da altını çizen Barış Yarkadaş, 19 gündür kayıp olan Narin'in cesedinin en fazla 1 veya 1.5 gün suda kalmış olmasına ilişkin bulgunun, soruşturmanın seyrini değiştirebileceğini belirterek şunları söyledi: "Bugün adli tıpta yapılan çalışmada cesedin tahmini 1-1,5 gün suda kalmış olduğu zira uzun süre kalmamış olduğu çünkü uzun süre kalırsa cesedin şişmiş olması gerektiği yönünde bir kanaate varılmış. Bu da önümüzdeki günlerde kamuoyuna yansıdığında sizce soruşturmanın seyri nasıl değişir?"

BARIŞ YARKADAŞ'TAN DİKKAT ÇEKEN NARİN İDDİASI! VİDEO

İşte video ile Barış Yarkadaş'ın o açıklaması ve soruları...

EKRANHABER.COM

Editör: Emre Kulcanay