Türkiye, 19 yaşındaki Semih Çelik'in İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i vahşice katletmesini konuşurken, ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun geçtiğimiz Nisan ayında bir sergi için verdiği pozlar yeniden gündem oldu.

444-12

''BİR AKIL TUTULMASI YAŞADIM''

Sosyal medyadaki tepki çeken pozları hakkında Nevşin Mengü'ye konuşan Uraz Kaygılaroğlu, ''Sergi benim değildi. Başka bir sanatçının sergisiydi, ben sadece bir işinde yer aldım. Nisan'ın 16'sında sergilenmişti ve o dönemki kız arkadaşımın ilk kişisel sergisiydi. Tepkilerin nereye varacağını, kadın cinayetlerine varacağını öngöremedim. Bir akıl tutulması yaşadım. Toplumun dinamiklerini, yaralarını ne kadar tetikleyeceğini öngöremediğim için de ardından özür dilemiştim fakat anladığım kadarıyla bu özür de kabul görmedi" dedi.

4143

"GURUR DUY KENDİNLE"

Uraz Kaygılaroğlu'na tepki gösteren isimler arasında ünlü oyuncu Bahar Şahin de vardı. Bahar Şahin, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda ''Kadın kasabı 'sanatın' İstanbul surlarında hayat buldu. İlham verdin, gurur duy kendinle Uraz Kaygılaroğlu. Türk halkı bu 'sanatını' unutmayacak!'' ifadelerini kullandı.

Ekran Görüntüsü 2024 10 09 153606

DESTEK YAĞDI

Bahar Şahin'in paylaşımına, özellikle kadın sosyal medya kullanıcılarından destek yağdı.

Editör: Ceyda Taylan