Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un yaptığı, Ayça Üzüm ve ekibinin yazdığı, başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın paylaştığı Bahar dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu.  

Geçtiğimiz günlerde sete çıkan Bahar dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Birçok dizinin yeni sezondan ilk bölümleri yayınlanırken, 11 Haziran 2024’te yayımlanan 16. bölümüyle sezon finali yapan Bahar dizisinin yeni sezonu ise 24 Eylül’de başlayacak.

DİZİNİN SLOGANI DEĞİŞTİ

İlk sezon “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” sloganıyla ekranlarda yerini alan Bahar ikinci sezona “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” sloganıyla başlıyor.  Merakla beklenen Bahar dizisinin yeni sezondan ilk fragmanı dün akşam yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Demet Evgar’ın hayat verdiği Bahar’ın “Yeni Hayatıma Merhaba” partisinden görüntüler yer aldı.

YENİ SEZONA HANGİ OYUNCU DAHİL OLDU?

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy başrolünde olduğu dizinin yeni sezonunda kadroya yeni bir isim dahil oldu. Ünlü oyuncu Büşra Pekin, Bahar dizisinin ikinci sezonunda yer alacak.

Editör: Rabia Çetin