Bahar Candan neden hastaneye kaldırıldı, son durum ne? merak edilen konular arasında yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde kardeşi Nihal Candan da yaşadığı sağlık sorunların nedeniyle 37 kiloya düşünce tahliye olmuştu. Bahar Candan'ın hastaneye kaldırılmasının ardından, kardeşi gibi Bahar Candan'ın da tahliye olup olmadığı araştırılıyor. Peki Bahar Candan kimdir, cezaevinden çıktı mı? Neden hastaneye kaldırıldı, durumu nasıl? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...

Bahar Candan245

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 1998 yılında dünyaya gelmiştir. Bahar Candan, kardeşi Nihal Candan gibi İşte Benim Stilim yarışmasında yarışmış ve herkes tarafından tanınmıştı. Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" adlı bir şarkısı bulunan Bahar Candan'ın, hukuk bölümünde eğitim gördüğü biliniyor.

Bahar Candan ve Nihal Candan 16 Kasım 2023 tarihinde 'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bahar Candan35

Bahar Candan Neden Hastaneye Kaldırıldı?

Bahar Candan edinilen göre, cezaevinde kendini yaraladı. Kendine zarar veren Candan, Silivri Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Bahar Candan Cezaevinden Çıktı Mı?

Bahar Candan'ın hastaneye kaldırılmasının ardından, Bahar Candan cezaevinden çıkacak mı, tahliye edilecek mi? soruları gündeme geldi. Hastaneye kaldırılan Bahar Candan'ın sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Cezaevinden çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor. Bahar Candan’ın kardeşi Nihal Candan da yaşadığı sağlık sorunların nedeniyle 37 kiloya düşünce tahliye olmuştu.

Editör: Nurseli Fırat