Show TV’nin sevilen dizisi Bahar 11. bölümü ile ekrana geldi. Bahar dizisinde bu hafta, Timur kendisini affettirmek istedi. Bahar ise Timur’dan ayrılmaya kararlı. Rengin, Bahar’ın sinirlerini zorlar. Bahar 11. bölümde neler oldu? Bahar 11. bölüm özeti.

BAHAR 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar 11. bölümde, hastane çalışanları bir köye gönüllü sağlık hizmetine gider. Adeta bahar şenliğinde geçen gönüllü hizmet gününde köyde kurulan çadırlarda halka sağlık hizmeti verilir. Ayrıca evden çıkamayan hastaların da evine gidilir.

Bahar 11 Bolum Hasibe

Köyün muhtarı Hasibe rolünü ise Yasemin Sakallıoğlu canlandırdı. Konuk oyuncu olarak diziye dahil olan Yasemin Sakallıoğlu, Hasibe karakteri ile izleyenleri güldürdü. Çalışkan ve köyün her ferdi ile ilgilenen bir muhtar rolündeydi. Ayrıca eşinden boşanmış ve erkeklerden nefret eden bir kadını oynadı.

Bahar 11 Bolum Hasibe2

BAHAR DİZİSİNDE AVLU’YA GÖNDERME

Bahar’ın gittiği köy evlerinden birinde eski dizisi Avlu’da rol arkadaşı Ümmü Putgül, Fidan rolü ile karşısına çıktı. Fidan Bahar’a, “Ben seni bir yerden tanıyorum sanki. Sen hiç mahpus yattın mı?” diye sorar. Bahar ise, “Hayır hayır, yok” şeklinde yanıt verir. Dizi severlerin bu ayrıntı gözünden kaçmaz.

Bahar Fidan 11Bolum

TİMUR, BAHAR’A YALVARIR

Timur ise Bahar’a kendisini affettirmesi için yalvarır. Rengin, Timur’un peşindedir ve onun bu hallerini çok kıskanır. Rengin Bahar’ın canını yakmak için ona Parla’yı söylemek ister. Bahar’ın sabrını çok zorlar.

Rengin Bahar

Editör: Halide Tonga