İstanbul Zekeriya köyde oğlu İdo Tatlıses ve eski hayat arkadaşı Derya Tuna ile kahvaltı yapan İbrahim Tatlıses, çok sert açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin oğlunuz İdo’nun “Adamlığı babamdan öğrendim” sözlerini hatırlatması üzerine Tatlıses “Adam olduğu için öğrenmiş. İdo adamdır” dedi. Kavgalı olduğu kızı Dilan Çıtak'a ise demediğini bırakmadı. 

İbrahim Tatlıses 1

MİRAS KAVGASI BÜYÜYOR 

Miras yüzünden küs olduğu kızı Dilan Çıtak ile ilgili şöyle konuştu: "Üç kızım var. Dördüncüyü saymıyorum. Hiçbiri ahlaksız değil. Ben tüm evlatlarıma karşı iyi bir babayım, bir kişi hariç. Ben babamdan bir şey getirmedim, Allah verdi. 72 yaşındayım hâlâ köpek gibi çalışıyorum. Kim benim paramı çalıyorsa, bana kötülük yapıyorsa Allah onların başına versin. Urfa’ya gidip geldikten sonra bir basın toplantısı ile her şeyi açıklayacağım. Herkesi ifşa edeceğim"

Dilan Citak 1

SOYADINI DEĞİŞTİRMİŞTİ

Dilan Çıtak, Bodrum’da oturduğu ev için kendisinden kira isteyen babası İbrahim Tatlıses ile bir tartışma yaşamış, baba-kızın kavgası ekranlara taşınınca tüm ipler kopmuştu. Kendisini büyüten Cem Çıtak’ın fotoğrafını “Cem Çıtak diye yazılır adam diye okunur” diyerek paylaşınca Tatlıses “O zaman benim soyadımı kullanmasın” demişti.  Bu sözler üzerine gerekli başvuruları yapan Dilan Çıtak ‘Tatlıses’ soyadını kimliğinden sildirdi. 

Editör: Yağmur Güzel