Ünlü estetikçi Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un babasının otomobiliyle çıktığı gezinti bir faciayla sonuçlanmışı. Kemerburgaz'da ATV'leri bozulan Oğuz Murat Aci ve beraberindekilere çarpan Timur Cİhantimur, yaralıları olay yerinde bırakarak annesi Eylem Tok tarafından olay yerinden kaçırıldı. Kazada 1 çocuk babası Oğuz Murat Aci hayatını kaybetti. Eylem Tok aynı gece oğlunu önce Mısır'a ardından da ABD'ye kaçırdı.

Oğuz Murat Aci'nin ailesi Eylem Tok ve oğluna Türkiye'ye dönmeleri ve adalete teslim olmaları için çağrıda bulundu. Ancak herhangi bir yanıt alamadı. ABD'de oldukları ortaya çıkınca Adalet Bakanlığı, ABD'li yetkililerle temasa geçti ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının çıkarttığı yakalama kararını iletti. Adalaet Bakanı Yılmaz Tunç, Eylem Tok ve oğlunun ABD'li makamlar tarafından gözaltına alındığını sosyal medya hesabından duyurdu.

BABA; ÖZER ACİ

Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci ilk açıklamasını Ekol TV'ye yaptı. Özer Aci "Biz haklıydık. Sabırlı olduk sizlerinde sayesinde başardık. Ben tek başıma ne yapabilirdim. Eylem Hanım'a defalarca eli kelepçeli ülkene dönme diye seslenmiştim. Şu an duygularımı ifade edemiyorum" dedi.

Editör: Barış Sözal