Aydın İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü Nazilli’de bir kişinin terör örgütü PKK/KCK’nın propagandasını yaptığını tespit etti.

KISKIVRAK YAKALANDI

Ekran Haber’in özel haberine göre, harekete geçen jandarma ekipleri şüpheli gözaltına aldı. Terör örgütü propagandası yapan kişinin adli işlemleri sürüyor.

EV DEĞİL SİLAH İMALATHANESİ

Öte yandan Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü de titiz araştırmalar sonucu, silah imalathanesine çevrilen evi ortaya çıkardı.

TÜM MALZEMELERE EL KONULDU

Nazilli ilçesindeki bir eve düzenlenen baskında çok sayıda silah ve silah yapımında kullanılan malzemeye el konuldu. Bir kişinin gözaltına alındığı aramalarda, jandarma ekiplerince 24 adet tabanca, 12 adet ruhsatsız tüfek, 105 adet tabanca fişeği, 8 çift tabanca kabzesi, 14 adet ağzı açılmış namlu, 1 adet kovan doldurma makinesi, 2 adet torna makinesi, 7.5 kg barut ve saçma, 1 adet 20x scope dürbün, 50 adet icra yayı ve mili, 9 adet tabanca üst kapağı, 3 adet namlu açmak maksadı ile kullanılan el matkabı, 40 adet şarjör, 20 adet çeşitli tabanca parça ve tertibatı, 20 adet silah tamir ve yapımında kullanılan alet, 12 adet tüfek parça ve tertibatı ile 60 adet basılmış fişek ele geçirildi.