Ekol TV'den Çağdaş Evren Şenlik'in özel haberine göre: Kader Avcı, Ümraniye'deki bir AVM'ye elinde bıçakla girdi ve tehditler savurmaya başladı. Aradığı kişiyi bulamayınca, eline geçirdiği sandalyeleri etrafa fırlattı. Kader Avcı'yı elinde bıçakla görenler canlarını kurtarmak için sağa sola kaçıştı.

GÜVENLİKÇİLER POLİSİ ARADI

AVM'deki güvenlik görevlileri Kader Avcı'yı durduramayınca polisi arayarak yardım istedi. AVM'ye gelen polisler Kader Avcı'dan bıçağı bırakmasını istedi ama karşılığında tehdit edildiler. Biber gazıyla yapılan müdahale kadını daha da öfkelendirdi.

BİR POLİSİ YARALADI

Kader Avcı'yı durdurmak için 3 polis müdahale etti. Bu sırada polislerden biri dirseğinden ve elinden yaralandı. Kader Avcı yere yatırılarak etkisiz hale getirildikten sonra gözaltına alındı. Yaşananların tümü AVM'nin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kader Avcı, savcılık ifadesinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartıldı ve adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu