2024 AUZEF bahar dönemli ara sınavları bugün başladı. İki gün sürecek olan vize sınavları 4-5 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınavlara katılan öğrenciler, vize soru ve cevapları açıklandı mı? Ne Zaman açıklanacak? gibi sorulara yanıt arıyor. Peki AUZEF ara sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? Sonuç açıklama tarihi ne zaman? İşte detaylar..

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF BAHAR DÖNEMLİ ARA SINAVLARI (VİZE)

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ara sınavları 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde 81 il ve KKTC’de bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirilmeye başladı. Sınavlar, Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda tamamlanacak. 

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-5

AUZEF Vize Sınav Soruları ve Cevapları Ne Zaman Yayınlanacak?

AUZEF vize Sınav oturumlarına katılım sağlayan öğrenciler, bir yandan soru-cevap duyurusunu beklerken bir yandan da sonuç tarihini araştırıyor. AUZEF sınav soruları ve cevapları henüz yayınlanmadı. AUZEF soruları ve cevaplarının sınavların tamamlanmasının ardından 10 gün içerisine yayınlanması bekleniyor.

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-7

AUZEF Ara Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi ara sınav sonuç tarihi henüz belli değil. AUZEF vize sonuçlarının 10 gün içerisinde ilan edilmesi bekleniyor.

Editör: Nurseli Fırat