AUZEF final sınavları bugün başladı. İki gün sürecek olan final sınavları 6-7 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınavlara katılan öğrenciler, final soru ve cevapları açıklandı mı?

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-1

Ne Zaman açıklanacak? Gibi sorulara yanıt arıyor. AUZEF final soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? Sonuç açıklama tarihi ne zaman?

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-3

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF FİNAL SINAVI 

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bitirme (final) sınavı 06 - 07 Ocak 2024 tarihlerinde 81 il ve KKTC’de bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirilmeye başladı. Sınavlar, sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda tamamlanacak. 

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-4

AUZEF Final Sınav Soruları ve Cevapları Ne Zaman Yayınlanacak?

AUZEF final Sınav oturumlarına katılım sağlayan öğrenciler, bir yandan soru-cevap duyurusunu beklerken bir yandan da sonuç tarihini araştırıyor. AUZEF soruları ve cevaplarının sınavların tamamlanmasının ardından 10 gün içerisine yayınlanması bekleniyor.

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-2

AUZEF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-7

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bitirme (final) sınav sonucuna ait harf notları ise 16 Ocak 2024 tarihinde aksis.istanbul.edu.tr adresinden duyurulacak.

Editör: Nurseli Fırat