Şarkı Atilla Taş ve eşi, Beşiktaş'ta gittikleri barda iddiaya göre aşırı alkollü şekilde içeridekilere rahatsızlık verince dışarıya çıkarılmak istendi.

Atilla_Taş_5

Taş, işletmecilerle kavga etti. Olay yerine gelen polise de mukavemet gösterdiği öne sürülen Taş ve eşi gözaltına alındı. Bugün adliyeye sevk edilen Taş tutuklanırken eşi ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Atilla_Taş_2-1

ATİLLA TAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Atilla Taş, 4 Şubat 1975'te Ceyhan, Adana'da doğdu. Çocukluk yıllarında annesinin Almanya'ya gitmesi üzerine anneannesi tarafından büyütüldü. İlkokulu ve ortaokulu Ceyhan'da tamamladıktan sonra lise eğitimini İstanbul Davutpaşa'da aldı. Lise yıllarında ailesiyle birlikte Mersin'e taşındı ve 1991'de İlkay Sarıköse ile evlendi. 1992'de ilk çocuğu Sezen dünyaya geldi. Askerlik görevini Manisa ve Hakkâri'de tamamladıktan sonra şarkıcılık kariyerine odaklandı.

Atilla_Taş_3-1

1998'de Atilla Taş, Erol Köse'nin yapım şirketinden çıkardığı ilk albümü "Kırmızılım" ile müzik dünyasına adım attı. Albümdeki "Ham Çökelek" şarkısı ile dikkat çekerek 5. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı" ödülünü kazandı. Ardından Star TV dizisi "Zilyoner"'de Zülküf karakterini canlandırdı. 2000'de ABD'ye giderek New York Film Akademisi'nde sinema ve televizyon eğitimi aldı. Aynı dönemde müzik kariyerine devam ederek "Emmilenyum" (2000), "Pembeli" (2001) ve "Kınalı Kuzum" (2004) albümleriyle ününü sürdürdü. Ancak sonraki dönemde müzik listelerinde başarı elde etmekte zorlandı.

Atilla_Taş_1-1

Atilla Taş, kariyerine "Bir Atilla Taş Albümü" (2007) ve "Çikolata" (2009) albümleriyle devam etti. Müzik kariyerindeki başarı grafiği zamanla düşse de 2012'de "Yam Yam Style", 2015'te "Hırsız" ve 2020'de "Elek" gibi single'larla müzik listelerine geri döndü.