Ateş Kuşları dizisinde Barbaros ölecek mi, öldü mü, diziden ayrılıyor mu? sorusu gündemdeki yerini aldı. ATV ekranlarının sevilen dizisi 22 Aralık Cuma akşamı yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. 36. bölümde bıçaklı saldırıya uğrayan Barbaros, hastaneye kaldırılıp ameliyata alınıyor. Peki, Ateş Kuşları Barbaros ölecek mi, öldü mü? İşte detaylar...

Ateş_Kuşları_2

ATEŞ KUŞLARI BARBAROS ÖLDÜ MÜ, ÖLECEK Mİ?

ATV ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları dizisinin son bölümünde, izleyicileri şoke eden bir olay yaşandı. 15 Aralık Cuma akşamı yayınlanan 35. bölümde, Gülayşe'yi korumak için onun önüne atlayan Barbaros bıçaklandı. Gülayşe'nin gözyaşları arasında Barbaros'un akıbeti belirsizliğini korurken, 36. bölümde Barbaros'un hastaneye kaldırılıp ameliyata alındığı ve ölüm kalım savaşının devam ettiği görüldü. Barbaros'un karakterine hayat veren Burak Tozkoparan'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Barbaros'un ölüp ölmeyeceği ve Burak Tozkoparan'ın durumu, yeni bölüm sonrasında belli olacak.

Ateş_Kuşları_4

BURAK TOZKOPARAN ATEŞ KUŞLARI DİZİSİNDEN AYRILIYOR MU?

Barbaros'un bıçaklanması ve Gülayşe'nin gözyaşları, karaktere hayat veren Burak Tozkoparan'ın diziden ayrılacağı düşüncesini akıllara getirdi. Ancak Barbaros'un ölüp ölmeyeceği henüz belli değil.  

Ateş_Kuşları_3

BURAK TOZKOPARAN KİMDİR?

Burak Tozkoparan, 4 Kasım 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Müzisyen kimliğiyle de tanınan Tozkoparan, aslen Rizeli'dir. Okan Üniversitesi'nde yüzde yüz burs kazanarak Sinema ve Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Pervane grubunda baterist olarak görev yapmış ve birçok projede müzisyenlik yapmıştır.

Ateş_Kuşları_5

Oyunculuk kariyerine Paramparça dizisiyle adım atan Burak Tozkoparan, ardından Tek Yürek, Kırgın Çiçekler, Mest-i Aşk, Sesinde Aşk Var, Hesapta Aşk gibi yapımlarda rol almıştır. Akrep burcu olan Tozkoparan, şu anda ATV kanalında yayınlanan Ateş Kuşları dizisinde Barbaros karakterine hayat vermektedir. Oyunculuğu ve başarılı performansıyla dikkat çeken Burak Tozkoparan, sevilen projelerdeki rolleriyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.