Korkunç olay bugün, Ataşehir’de Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin otoparkında öğle saatlerinde meydana geldi. Çevredeki vatandaşların dediğine göre hastanenin otoparkında asfalt çalışması yapan işçiler, park halinde bulunan 34 ZH 4755 plakalı otomobili kaldırmak istedi. Otomobile yaklaşan işçiler, otomobilin yolcu koltuğunda emniyet kemeri takılı bir kadın cesedi gördü. Hemen polis ekiplerine ihbar edildi ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gerekli çalışmaları başlattı.

10 GÜN ÖNCE ÖLDÜĞÜ TAHMİN EDİLİYOR

Polis tarafından otomobilin kapısı açılırken yapılan kontrolde kadının öldüğü belirlendi. Çevreye yoğun şekilde koku yayılırken Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri uzun süre çalışma yaptı. Yapılan çalışma sonrasında kimliği öğrenilemeyen kadının cenazesi otopsi işlemleri için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

İNTİHAR MI CİNAYET Mİ?

Alınan bilgilere göre, kimliği belirsiz kadının yaklaşık 10-15 gün önce öldüğü tahmin ediliyor. Dikkat çekici nokta ise kadının şoför koltuğunda değil sağ yolcu koltuğunda ve emniyet kemeri bağlı olarak bulunması oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken olayın cinayet olabileceği iddia edildi. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu