Gazeteciler Atakan Sönmez ve Ali Kemal Erdem, bir süredir KRT ekranında yayınlanan Gündem Politika programını bitirme kararı aldı. Atakan Sönmez, KRT ile yolları ayırdıklarını X (eski adıyla Twitter) hesabından duyurdu. 

"EKRANDAN UZAK, YOUTUBE'A YAKIN"

Atakan Sönmez, Ali Kemal Erdem ile yaptıkları Gündem Politika programını sona erdirme kararı aldıklarını açıkladı. Editör Hüseyin Ustaoğlu'na ve programa katkı yapan herkese teşekkür eden Atakan Sönmez'in, "Bir süre ekrandan uzak Youtube'a yakın olacağız" ifadesi dikkat çekti. İşte, "Söyleyecek sözümüz yürüyecek yolumuz var" diyen Sönmez'in o paylaşımı: 

Atakan Tweet
Atakan Sönmez, KRT'den ayrılığı böyle duyurdu...

ATAKAN SÖNMEZ KİMDİR?

Atakan Sonmez Kimdir
Atakan Sönmez kimdir, sorusunun cevabı aşağıda...

Atakan Sönmez, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi gazetecilik Bölümü'nden 2006 yılında mezun oldu. 
Cumhuriyet Gazetesi'nin bir dönem internet haber müdürlüğünü yapan Atakan Sönmez Independent Türkçe ve Cem TV'de çalıştı. Sönmez, Ağustos 2010'dan bu güne ohaber.com sitesinin Genel Yayın Yönetmenliği'ni yapıyor. 

ALİ KEMAL ERDEM KİMDİR?

Ali Kemal Erdem Kimdir
Ali Kemal Erdem kimdir, sorusunun cevabı şöyle...

1997 yılı başlarında Radikal gazetesinin istihbarat servisinde profesyonel muhabirliğe başlayan Erdem, polis ve adliye muhabirliği alanlarında görev yaptı. 2003 Mart’ında kurulan Haftalık dergisinde çalışmaya başlayan Erdem, aynı dergide editör olarak görevini sürdürdü. 2005 yılında Yerdeki Kanları Sildim Gerçek Cinayet Dosyaları (2005) adlı kitabı yazan Ali Kemal Erdem, Radikal ve Vatan Dergi Grubu'nun ardından Sabah ve Habertürk gazeteleri ile Independent Türkçe yayınlarında özel haberlere imza attı. CHP'li isimlere siyasi danışmanlık da yapan Erdem ve son dönemde KRT, Halk TV, Cem TV, Flash TV ve Tele 1 gibi kanallarda siyaset yorumları yapıyor.

EKRANHABER.COM

Editör: Emre Kulcanay