Atatürk Üniversitesi ATA AÖF final sınavları bugün başladı! 13 - 14 Ocak tarihlerinde 3 oturumda gerçekleştirilecek sınava katılım sağlayan öğrenciler, soru-cevap duyurusunu bekliyor.  

ata-aof-sorgulama-ekrani-7

Bugünkü oturumu tamamlanan ATA AÖF final soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak? ATA AÖF Final sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

ata-aof-sorgulama-ekrani-6

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Final Sınavları

Atatürk Üniversitesi ATA AÖF final sınavları başladı. 13 Ocak 2024 tarihinde yapılan ilk oturumların ardından gözler soruların ve cevapların yayımlanacağı tarihe çevrildi. 13 Ocak cumartesi ve 14 Ocak pazar günü final sınav oturumlarının tamamlanması bekleniyor.

ata-aof-sorgulama-ekrani-4

ATA AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavı soru ve cevap anahtarı henüz yayınlanmadı. ATA AÖF sınav soruları ve cevaplarının, final sınavlarının tamamlanmasının ardından bir hafta içerisinde paylaşılması bekleniyor. 

ata-aof-sorgulama-ekrani-8

ATA AÖF FİNAL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF final sınav sonuç tarihi henüz belli olmadı. Vize sınavı 25-26 Kasım günlerinde gerçekleşmiş, sonuçlar 15 gün içerisinde açıklanmıştı. Final sınav sonuçlarının da ocak ayının son haftasında ilan edilmesi bekleniyor. 

ata-aof-sorgulama-ekrani-2

ATA AÖF Sınav Sonuçları Nereden Öğrenilecek

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, ATA AÖF resmi internet sitesi üzerinden öğrenci bilgileri ile giriş yaparak sınav sonuçlarına ulaşabilir. 

ata-aof-sorgulama-ekrani-8

ATA AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Nurseli Fırat