Astrolog Nurgül Düzenli, 'Sellerle dolu bir eylül' uyarısı yaptı... Peki bu ne demek? Astrolojik olarak zor ve gündemi yoğun geçen bir ağustos ayından sonra eylül ayı daha mı zor geçecek? Felaket senaryoları mı bekliyor bizi? EKRAN HABER’e konuşan Astrolog Nurgül Düzenli tüm bu sorulara yanıt verdi.

EYLÜL 2024 NASIL GEÇECEK?

Gezegenler bize “Sellerle dolu bir eylül ayı” haber veriyor. İnsanlığı sıkışmışlık hissi veren bir ağustos ayı beklemiyor. Eylül ayı, ağustostan daha ılımlı geçecek olsa da yine de dikkat edilmesi gereken noktalar var. Son iki aydır retrolar tutulmalar derken bir hayli zor geçti. Merkür retrosu da bittiğine göre yeni başlangıçlar yapmak için 3 eylül ve sonrası daha uygun bir zaman dilimi. Peki eylül ayında ülkemizi neler bekliyor? Astrolog Nurgül Düzenli, EKRAN HABER'den Ceren Akkuş'a açıkladı...

ASTROLOG NURGÜL DÜZENLİ: SEL VE SU BASKINLARINA DİKKAT!

Eylül ayına giriş yaparken de Türkiye’nin pek çok noktasında yağış ve seller yaşandı. Ekran Haber’e konuşan astrolog Nurgül Düzenli, sel risklerinin olduğunu ve 18 eylül’deki balık tutulmasının da bu konuyu tetikleyeceğini belirterek, şöyle devam etti: “Eylül genelinde yağış potansiyelleri yüksek, su baskınları, sel felaketleri eylül temasında konuşacağımız şeyler.”

"KILIÇDAROĞLU'NUN SİYASİ DEFTERİ KAPANDI"

Türkiye’nin siyasi gündemi de bu kadar yoğun iken CHP’yi eylül ayında neler bekliyor?.. Nurgül bu konuyla ilgili de CHP’nin eski genel başkanı Kılıçdaroğlu ile ilgili haritasının olumlu olmadığını söylerken siyasi olarak da defterinin kapandığının altını çiziyor. Belki başka bir partiyle dönme ihtimalinin olduğunu ancak CHP defterinin tamamen kapandığını dile getirdi. Ayrıca göçmen politikasıyla ilgili yeni çalışmaların olabileceğini de söylerken erken seçime de gidilebileceğini yineledi.

YİNE Mİ PANDEMİ?

Eylül ayının gündeminde bir de sağlık var. Astrolog özellikle sağlık konusuna dikkat çekti. Salgın hastalıkların bu ay da artacağını dile getirdi ve şunları ekledi: “Salgın hastalıklar artacak, ancak pandemi gibi bir kapanma söz konusu değil. Özellikle ay tutulmasıyla birlikte bu konu gündemimizde olacak.”

AY SONUNDA DİKKAT! DEPREM DEĞİLSE BİLE...

Eylül ayı için uyarılarını yaparken dipnot olarak da 18 eylül için depreme dikkat çekti. Ayın sonlarına doğru çok büyük bir deprem olmasa da bir hareketlilik söz konusu olabilir.

ASTROLOG NURGÜL DÜZENLİ,  CEREN AKKUŞ'A ANLATTI! VİDEO

EKRANHABER.COM

Editör: Haber Merkezi