Borsadaki yatırımcıların dikkatini çekecek uyarı astrolog Hande Kazanova'dan geldi. Kazanova  X platformundan "Dönüşüm zamanı" başlıklı yazısını paylaştı. İşte Kazanova'nın uyarıları. 

Hande

"CESUR ADIMLAR ATMA GÜCÜNÜ BULACAĞIZ"

"Bu hafta, Ay İkizler burcundayken haftaya iletişim odaklı bir başlangıç yapacağız. Yakın çevremizle daha fazla iletişim kuracağımız, alım satım, kiralama, haberleşme ve ulaşım gibi işlerin ön plana çıkacağı, önemli görüşmelerin yapılacağı bir dönem bizi bekliyor. Ancak bu hafta gökyüzünde dikkat çeken bir Güneş-Plüton dik açısı var. Bu açı, güç ve çıkar çatışmalarını gündeme getirebilir. Patronlarla ya da otorite figürleriyle anlaşmazlıklar yaşanabilir, hayatın karşımızda olduğunu hissedebiliriz. Ülke genelinde de kontrol edilemeyen olaylar gündeme gelebilir.Çarşamba günü Güneş, Akrep burcuna geçiş yapıyor. Akrep burcu, derin düşünceler, sezgiler ve olayların ardındaki nedenleri araştırma ihtiyacıyla ilgilidir. Kendi içimize dönmek, derin duygularla baş başa kalmak isteyebiliriz.Bu dönem yaşayacaklarımız bizi değiştirip dönüştürecek! Özellikle Türkiye’nin de Akrep burcu olması nedeniyle bu zaman dilimi ülkemiz açısından da önem taşıyor.Cuma günü ise Mars’ın Uranüs ile yaptığı olumlu açı, bizi harekete geçmeye teşvik edecek. İş görüşmeleri ya da iş dünyasıyla ilgili önemli fırsatlar karşımıza çıkabilir ve bu süreçte cesur adımlar atma gücünü bulacağız. Bu hafta özellikle salı gününe dikkat etmemiz gerekiyor.

Borsa Istanbul-1

TARİH VERİLDİ AMAN DİKKAT

Finansal astroloji açısından bakıldığında, piyasada hızlı iniş çıkışlar görülebilir.Borsada yatırım yapıyorsak dikkatli olmamız gereken bir gün. Güneş-Plüton açıları, petrol fiyatlarıyla ilişkilendirilir ve bu hafta petrol piyasasında inişler çıkışlar olabilir. Ayrıca, abartılı fikirlerden ve diğer insanların görüşlerini küçümsemekten kaçınmakta fayda var.Hafta boyunca dini fanatik hareketler ve ülkeler arası yaptırımlar gibi zorlayıcı konular da gündemde olabilir." 

Editör: Yağmur Güzel