Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'nin ayrılığı magazin gündeminde çok konuşulmuş ve evliliğin bitiş nedeninin Şakrak'ın ihaneti olduğu ileri sürüldü. Yaşananlardan yaklaşık bir sene sonra Ceyda Düvenci, sevgilisi Güçlü Mete'yle aşkını ilan etti. Bugün bir etkinliğe katılan ünlü çift, mutluluklarıyla dikkatleri üzerlerine çekti. Liseli aşıklar gibi oldukları gözlemlenen ünlü çiftten Güçlü Mete'nin ilişkileri üzerine sözleri Ceyda Düvenci'yi mutlu etti.

EVLİLİK TERAPİSİNE GİTMİŞLERDİ

Bir süre evlilik terapisi gören Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, yaşadıkları sorunları aşamayarak 2023 yılında boşandı. Ünlü çift, 8 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırdı. Boşanmanın nedeni ise Şakrak'ın ihaneti olduğu ileri sürüldü.

1 YIL SONRA YENİ AŞK İLANI

İddialardan ve yaşananlardan yaklaşık bir yıl sonra Ceyda Düvenci, sevgilisi Güçlü Mete'yle aşkını ilan etti.

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Bugün bir etkinliğe katılan ünlü çift, mutluluklarıyla dikkatleri üzerlerine çekti. Ceyda Düvenci ve sevgilisi Güçlü Mete liseli aşıklar gibi! Ceyda Düvenci sevgilisinin sözlerine adeta mest oldu. Liseli aşıklar gibi oldukları gözlemlenen ünlü çiftten Güçlü Mete'nin ilişkileri üzerine sözleri Ceyda Düvenci'yi mutlu etti.

ÇOK SEVİYORUM

Mete, "Ben çok seviyorum. Çok mutluyum şu anda" ifadelerini kullanınca Düvenci mest oldu.

FOTOĞRAFLAR SİLİNDİ

Bülent Şakrak'ın mutluluğu kısa sürdü. Şakrak ve Esra Akpınar'ın ayrılık haberi geldi. Bülent Şakrak ile 8 aydır aşk yaşadığı yapımcı Esra Akpınar ayrıldı. Çift birbirlerini takipten çıkmadı ama sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğraflarını sildi. İkilinin, birlikte çalışmaya devam ettiği öğrenildi.

8 YILLIK EVLİLİK TEK CELSEDE BİTTİ

Bir süre evlilik terapisi gören Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak sorunları aşamamıştı. 2015 yılında dünyaevine giren Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, dostça ayrılmaya karar verdi. Oyuncu çift, 8 yıllık evliliklerini 10 Temmuz'da resmen bitirmişti.

Editör: Ceyda Taylan