Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan yerli silah sistemlerinin geliştirilmesinde önemli yere sahip TUSAŞ'a terör saldırısı gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) terör saldırısı düzenlendiği, şehit ve yaralılar bulunduğunu bildirdi. 

SALDIRIYA İLK TEPKİ ÖZEL'DEN 

Ankara'daki terör saldırısına tepki CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den geldi. Özel "Ankara Kahramankazan'da TUSAŞ tesislerine yönelik olarak gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Saldırıda şehit olan yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyorum.Terörü kimden ve nereden gelirse gelsin lanetliyorum" ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "Ankara’da TUSAŞ tesisinde meydana gelen çatışma ve terör saldırısı nedeniyle derin üzüntü içerisindeyim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terörü lanetliyoruz. Başımız sağ olsun" dedi. 

EKREM İMAMOĞLU 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Ankara TUSAŞ’taki saldırıda şehit ve yaralılarımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Rehinelerin sağ salim kurtarılması en büyük dileğimiz. Emniyet güçlerimiz terör eyleminin üstesinden gelecektir. Teröre karşı biriz, bütünüz" dedi.

ULAŞTIRMA BAKANI URALOĞLU: TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUM

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Kahramankazan'daki TUSAŞ tesislerine hainlerce gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Saldırı sonrası şehit olan vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Editör: Yağmur Güzel