Fenerbahçe Andre Gomes'i mi transfer ediyor? Sarı lacivertliler, orta sahaya düşünülen Portekizli oyuncu ile transferi noktalandırmayı hedefliyor. İşte tüm detaylar..

Fenerbahçe'ye Andre Gomes Önerildi

Fenerbahçe, orta saha arayışlarını sürdürüyor. Braga'nın 27 yaşındaki orta sahası Al-Musrati için girişimlerde bulunan sarı-lacivertlilere Everton'ın Portekizli orta saha Andre Gomes önerildi. Teknik direktör İsmail Kartal ve teknik heyet, 30 yaşındaki futbolcuyu değerlendiriyor.Portekizli futbolcunun transferi için teknik heyetten onay çıkarsa, yönetim transfer için harekete geçecek.

Andre-gomes-fenerbahçeye-mi-geliyor

Andre Gomes Kimdir?

Andre Gomes, 1993 doğumlu ve Everton FC takımında Orta Saha mevkinde forma giyiyor. Geçtiğimiz sezon Lille'de kiralık geçiren Andre Gomes 28 maçta 3 gol 2 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olan Portekizli oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılında sona eriyor.

ismail-kartal-açıkladı-transfer-haberi

İsmail Kartal Açıkladı

6 numara için istediği isimlerin listesini sunan İsmail Kartal, Ankaragücü maçı sonrası ''Başkanımız ve yöneticiler çalışmalarını sürdürüyorlar.Şu an çalışıyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.