Gazeteci Altan Sancar, Sözcü Medya Grubu'na katıldı. Sancar, bir süredir Sözcü TV'de programlara yorumcu olarak katılıyordu. Genel Müdür Ailşer Delek duyurdu. 

ALTAN SANCAR, SÖZCÜ GRUBU'NDA

EKRAN HABER'in haberine göre; gazeteci Altan Sancar, Sözcü Ailesi'ne katıldı. Sancar'ın Sözcü Medya Grubu'na dahil olduğunu Sözcü Medya Grubu Genel Müdürü Alişer Delek açıkladı. Delek, X hesabından şöyle yazdı: "Son dönemin en iyi habercilerinden @altansancarr artık Sözcü ailesine katıldı. Sözcü Medya Grubu’nda güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Hoş geldin…" İşte o tweeti...

Delek Tivit
Alişer Delek, Altan Sancar'ı böyle duyurdu...

ALTAN SANCAR KİMDİR?

Gazeteci Altan Sancar, 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. Aslen Diyarbakırlı olan gazeteci Altan Sancar, Hacettepe Üniversitesinden mezunu oldu ve aynı zamanda sosyal hizmet uzmanlığı eğitimi aldı. 2012 yılında gazeteciliğe adım atan Altan Sancar, Gazete Karınca'da bir sürü Ankara Temsilciliği görevini yürüttü. Sancar daha sonra Özgürüz Radyo ve Artı Gerçek editörlüğü görevlerini sürdürdü. Artı TV'de hafta içi her gün Medya Kritik programını sunan Sancar, haber masasında editörlük görevini üstlendi. Gazeteci Altan Sancar, Özgürüz Radyo Ankara Temsilciliği ve Diken Ankara Muhabirliği görevlerini sürdürdü. Sözcü TV yayınlarına yorumcu olarak çıkan Sancar, Sözcü Medya Grubu'nda çalışmaya başladı. 

EKRANHABER.COM
 

Editör: Haber Merkezi