2014 yılında Zeynep Dörtkardeşler ile evlenen Alp Kırşan’ın Efe ve Ata adında iki oğlu var. Her şeyi bırakıp Bodrum’a yerleşen Kırşan uzun bir aradan sonra bir programa konuk olarak hakkında merak edilenleri cevapladı. Kırşan önceki gün katıldığı programda eşiyle tanışma hikayesini anlattı. Şu an Kırşan 44 yaşında iken Dörtkardeşler 35 yaşında olup, eşi 13 yaşındayken ilk kez tanıştıklarını söyleyen Kırşan dinleyenleri şaşkına çevirdi.

Alp

"ŞOK OLDUM, TELEFONU ALMADIM"

Alp Kırşan eşiyle ilk tanışmalarını, "Yıllar önce İzmir'e annemin yanına gitmiştim. Evde arkadaşlarıyla konken oynuyorlardı. Annem, 'Kızları eve bırak, sonra geri gel' dedi. Arabaya bindik, bir baktım Zeynep karşımda... Çok hoşuma gitti, sohbet ettik. Tam numarasını alacaktım ki yaşını sordum, 13 olduğunu söyledi. Şok oldum, telefonu almadım" diyerek anlattı.

Kırşan

YOLLARI TEKRAR KESİŞTİ

Zeynep Dörtkardeşler ile yıllar sonra Dörtkardeşler’in 23 yaşındayken kendisinin bir paylaşımına yanıt vermesiyle yollarının yeniden kesiştiğini söyleyen Kırşan, “’Beni hatırladın mı?' dedi. Sonra hemen buluştuk ve evlenip çok güzel bir aile kurduk" sözlerini kullandı.

Kaynak: haber merkezi