Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 2'nci haftasında Göztepe'yle karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç, ikinci yarısının başında biletli olmalarına rağmen deplasman tribününe giremeyenlerle ilgili bilgi almak ve destek olmak için buraya gitti.

Ali Koç bilgi alırken maçın ikinci yarısı başladı. Ali Koç protokoldeki yerine dönerken tribünden üzerine su şişesi yağmaya başladı. Gerginlik tırmanırken, Göztepe'de görevli olduğu ileri sürülen bir kişinin saldırısına uğradı. Akreditasyon kartı bulunan Göztepe'de görevli saldırganın itmesi sonucu Ali Koç yere düştü. Bu sırada Ali Koç'a atılan yabancı maddeler de isabet etti. 

Karşılaşmanın 49'uncu dakikasında yaşanan bu gelişmelerin üzerine hakem Kadir Sağlam oyunu durdurdu ve bir süre sonra Ali Koç korumalar eşliğinde sahadan ayrıldı.

Akreditasyon kartı bulunan saldırgan polis tarafından gözaltına alındı. Saldırganın Göztepeli yönetici Fatih Özkan olduğu öğrenildi.  Ali Koç'a saldıran Göztepeli yönetici Fatih Özkan, gözaltına alındı.

EV HAPSİ VERİLDİ

Özkan, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorgusu sonrası tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine çıkarılan zanlı, ev hapsiyle cezalandırıldı.

Editör: Mehmet Bayar