Türkiye Futbol Federasyonu, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara'da başladı. Seçime açıklanan ilk rakamlara göre, 274 delege katıldı. Süper Lig'in 4 büyük kulübünün başkanı salona tam katılım gösterdi. 

Tff Seciminde Kriz Ali Koc Buyukeksi Nin Yanina 17534219 9360 Amp

ALİ KOÇ, BÜYÜKEKŞİ'NİN YANINA OTURMADI

Adayların konuşması öncesi salonda çekilen bir kare gündem oldu. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, yeni başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu ve 4 büyük kulüp başkanı için ayrılan bölüme Fenerbahçe Başkanı Ali Koç katılmadı. Koç, Büyükekşi'nin hemen yanına ayrılan koltuğa oturmadı ve Fenerbahçe yöneticilerinin olduğu bölüme geçti. 



GERGİNLİK YAŞANDI

Konuşma için kürsüye gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Sayın Büyükekşi, seçildiğiniz takdirde bu şekilde seçilmeniz vicdanınız hiç rahatsız etmiyor mu! Onurlu, haysiyetli hiç kimse bu şekilde aday olamaz. Bu ısrarın sebebini anlamakta zorlanıyorum." dedi.

Ali Koç'un bu sözlerine tepki gösteren Büyükekşi, "Koskoca Fenerbahçe Başkanı böyle konuşamaz" diyerek karşılık verdi. Bu tepki üzerine Ali Koç "Son cümlemi geri alıyorum. Özür dilerim" dedi. Yaşananlar üzerine Divan Başkanı Mehmet Baykan araya girerek ikiliyi sakinleştirdi.