Ünlü televizyon dizisi 'Aile'nin sevilen karakteri Serap'ın akıbeti merak konusu. Son bölümün ardından "Aile dizisi Serap öldü mü, Serap nasıl öldü" soruları tekrar gündeme geldi. İşte detaylar...

AİLE DİZİSİ SERAP ÖLDÜ MÜ, NASIL ÖLDÜ?

Aile dizisinin 25. bölüm finali sosyal medyaya damga vurdu. Bölümün çarpıcı final sahnesinde Serap, yıllarca saklanan büyük sırrı sonunda itiraf ederken, diğer tarafta Bedri de babasının İlyas olduğu gerçeğiyle yüzleşti. Serap’ın itirafı Soykanları derinden sarstı.

aile-dizisi-serap-3

Yusuf Soykan’ın kendisine tecavüz ettiğini açıklayan Serap, ardından silahını çıkartıp Hülya Soykan’a doğrulttu. Dizinin yeni bölümü ise Serap’ın mezarlığı başında çekilen sahne ile başladı.

aile-dizisi-serap-2

AİLE DİZİSİ SERAP KİMDİR?

Selin Şekerci, Aile dizisinde Serap karakterini canlandırıyor. Selin Şekerci 1 Haziran 1989’da İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. Selin Şekerci'nin babası Arap, annesi Azerbaycan asıllıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okuyan Şekerci, İzmir Devlet Tiyatrosu'nda birçok tiyatro oyununda yer aldı.

aile-dizisi-serap-4

Öte yandan yine İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Kavak Yelleri adlı gençlik dizisiyle televizyon macerası başlayan Şekerci, 3 bölüm Feyza karakterine hayat verdi. Daha sonra İstanbul'a gelerek; dizi-film ve reklamlarda oynamaya başladı.