ADRA GYO halka arz ne zaman başlayacak? Hangi bankalarda olacak? yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Gündemde olan ADRA GYO hisse kodu, fiyatı ve tarihi...

ADRA GYO NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ADRA GYO halka arz tarihi merak ediliyor. Son dönemde yatırımcıların gündeminde yer alan halka arzlar, oldukça rağbet görüyor. Halka arz edileceği duyrulan ADRA GYO da halka arz edilecek hisselerden biri. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile gündeme gelen Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı büyük bir heyecanla bekleniyor. SPK tarafından onaylanan Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz talep toplama tarihleri merak ediliyor. Adra GYO halka arzında ek satış veya mevcut ortak pay satışı olmayacak. Adra GYO halka arzı Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek.

adra-gyo-halka-arz-kaç-lot-kaç-tl

ADRA GYO HALKA ARZ TARİHİ, HİSSE FİYATI

Hisse kodu ''ADGYO'' olan Adra Gayrimenkul, halka arz yoluyla 220.000.000 TL olan mevcut sermayesini 73.700.000 TL artırarak 293.700.000 TL'ye çıkarmayı hedefliyor. ADRA GYO, 14-15 Eylül 2023 tarihleri arasında 2 gün halka arz için talep toplayacak. 22,66 TL'den halka arz olacak hissenin halka arzının büyüklüğü, 1,6 milyar TL olarak açıklandı. Halka arz açıklık oranı 25,09% olan ADGYO, toplamda 73,7 milyon adet lot dağıtılacak.