Adana’nın Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde, 9 Nisan’da saat 13.30 sıralarında motosikletli Eren A. (22) ile Görkem T. (24), alacak meselesi nedeniyle husumetli oldukları öne sürülen Ramazan Y.’nin (68) iş yerine silahlı saldırı düzenledi. Olayda, iş yerinin camına 4 kurşun isabet etti ve binanın altındaki kafede oturanlar panikle kaçıştı. Şüphelilerin olay yerine geliş anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Adana Silahli Saldirganlar Is Yeri Kursunladi 26052024 Dha3

GÜVENLİK KAMERALARI ŞÜPHELİLERİ ELE VERDİ

İhbar üzerine Gasp Büro Amirliği ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) görüntülerini inceleyen polis, saldırıyı gerçekleştiren kişinin Eren A., motosiklet sürücüsünün ise Görkem T. olduğunu tespit etti. Şüpheliler 1,5 ay sonra Beyazevler Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinde saklanırken yakalandı. Yapılan aramada motosiklet ve saldırıda kullanılan ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

Adana Silahli Saldirganlar Is Yeri Kursunladi 26052024 Dha4

ŞÜPHELİLERİN İFADELERİ

Emniyete götürülen şüpheliler ifadelerinde, Ramazan Y.’nin kendilerine olan borcundan dolayı husumetli olduklarını ve saldırıyı bu nedenle gerçekleştirdiklerini öne sürdü. Ancak iş yeri sahibi Ramazan Y., şüphelileri tanımadığını ve kimseyle husumetinin olmadığını söyledi.

Adana Silahli Saldirganlar Is Yeri Kursunladi 26052024 Dha5

TUTUKLAMA KARARI

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Eren A. ve Görkem T., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.