İnternet fenomeni Şeyma Subaşı son olarak eski eşi Acun Ilıcalı 'ya yaptığı gönderme ile gündem oldu. Subaşı, Fransa tatilinden yaptığı paylaşıma "Buraya geri döndüğümde biraz duygusallaştım çünkü 7 yıl önce burada evlendim." notunu düştü. Şeyma Subaşı, 7 yıl önce Acun Ilıcalı ile Fransa St.Tropez'de dünyaevine girmişti. 

SON PAYLAŞIMI ŞAŞIRTTI

2013 yılında kızları Melisa'yı kucaklarına alan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti,  2017 yılında dünyaevine girmişti. Yaşadıkları çalkantılı ilişkiyle gündemden düşmeyen çiftin mutlu evlilikleri 1 yıl sürdü. 2018 yılında çift boşanarak evliliklerine son vermişti.  Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı boşandıktan sonra sık sık yaşadıkları aşklarla gündeme gelmiş, arada bir görüşmeleriyle de gündeme düşmüşlerdi. Sosyal medya paylaşımlarıyla da oldukça dikkat çeken Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı şaşırttı.

Şeyma111

"7 YIL ÖNCE BURADA EVLENDİM"

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çifti Fransa St. Tropez'de dünyaevine girmişti. Şeyma Subaşı 7 yıl aradan sonra tekrar Fransa St. Tropez'e gitti. Orada fotoğraf çeken Subaşı "Buraya geri döndüğümde biraz duygusallaştım çünkü 7 yıl önce burada evlendim" notunu düştü. Şeyma Subaşı'nın bu davranışı Acun Ilıcalı'ya gönderme olarak algılandı.

Şeyma222

Editör: Yaren Eryılmaz