Abdulkadir Selvi bugünkü köşe yazısında, Erdoğan’ın AK Parti MKYK’da “Sert tartışmalardan kaçının” uyarısında bulunduğunu yazdı. Selvi, “Özgür Özel’le başlayan normalleşme süreci yol kazasına uğrasa da askıya alınmış değil. Gümbür gümbür bir normalleşme değil. Kriter, MHP’yi tedirgin etmeden normalleşme” ifadesini kullandı.

SELVİ O FOTOĞRAFI SEVDİM

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıldönümü törenlerinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la sohbet ettiği fotoğraf karesini sevdiğini vurgulayan Selvi, Özel’in “Biz Türkiye’de ana muhalefet ama yurtdışında Türkiye’nin partisiyiz” yaklaşımına Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da destek geldiğini, muhalefetin normalleşmesi adına kayda değer bulduğunu belirtti.

ÖNÜMÜZDEKİ MKYK’DA 3-4 İSİM DEĞİŞEBİLİR

Selvi, ayrıca önümüzdeki AK Parti MKYK toplantısında parti yönetiminde 3-4 ismin değişebileceğini iddia etti.

TEPKİLERE RAĞMEN TERS KÖŞE YAPTI

Abdulkadir Selvi, başıboş köpeklere ilişkin düzenlemeye ilişkin ise "Tepkiler nedeniyle AK Parti’nin başıboş köpeklerle ilgili yasal düzenlemeyi erteleyeceği yönünde söylentiler vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tam aksine Meclis kapanmadan yasanın çıkması talimatını verdi. Bir kez daha ters köşe yaptı" dedi. 

Editör: Haber Merkezi