Olay Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinde meydana geldi. Anthony Yonko ve Lisa Mitchell çifti, sabah uyandıklarında 7 yaşındaki kızlarını yatağında hareketsiz bir şekilde gördü. Küçük çocuğun grip olduğunu düşünen anne ve baba, kızlarını hastaneye götürdü. 

1024Xauto-6

SAATLER ÖNCE ÖLMÜŞ

Korkunç gerçek, hastanede yapılan incelemelerden sonra ortaya çıktı. 7 yaşındaki kızın, yetersiz beslenme ve sağlıksız yaşam koşulları nedeniyle hastaneye getirilmeden saatler önce hayatını kaybettiği belirlendi. Doktorlar tarafından yapılan açıklamada, çocuğun karnına bastırıldığında ağzından çok miktarda siyah ve koyu kırmızı renkte salgılar geldiği ifade edildi. 

1024Xauto (1)-5

KRAKER VE ÇORBAYLA BESLEMİŞLER

Polis tarafından gözaltına alınan anne ve baba hakkında soruşturma başlatıldı. Yapılan sorguda çocuğunu sürekli beslediğini ve kızının tamamen sağlıklı göründüğünü ifade eden baba Yonko, çocuğun grip olma ihtimaline karşı sürekli kraker ve çorba verdiklerini söyledi. İşlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen çift, birinci derece cinayetle suçlanarak tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.